Cascara no Santa Maria de Lourdes ir ierobežotā daudzumā, bet mēs apsolām, ka vienmēr salda Cascara mums būs!
EN

Kafijas ķiršu tēja jeb Cascara

Nereti mums jautā – kā garšo kafijas auglis jeb kafijas ķirsis? No savas pieredzes stāstu, ka tas ir ļoti salds, cukurains, mazliet garšo pēc ļoti gataviem āboliem. Šīs garšas labākais piemērs ir pagatavojot tēju no žāvētiem kafijas ķiršiem – to esam sagādājuši Jums.
Kafijas saimniecībā Santa Maria de Lourdes pēc kafijas ķiršu ražas novākšanas, uzsākot to pārstrādi, pupiņas tiek atdalītas no ķirša mīkstuma un apvalka. Šo daļu rūpīgi žāvē izmantojot saules gaismas un vēja plūsmu. Pārstrādes galvenais uzdevums ir saglabāt unikālo saldumu, lai ķiršu dabīgie cukuri nepazūd.
Pagatavojot šo aromātisko dzērienu, iegūsiet visas labākās kafijas ķirša dabīgās īpašības – tas ir salds, žāvētu ābolu aromāts un garša līdzinās spirdzinošai augļu tējai ar liepziedu medus saldumu.
Šī tēja satur ievērojami mazāku kofeīna daudzumu salīdzinot ar kafiju. Bet joprojām tas ir lielisks antioksidants.
To baudīt var gan karstu, gan aukstu!
Cascara no Santa Maria de Lourdes ir ierobežotā daudzumā, bet mēs apsolām, ka vienmēr salda Cascara mums būs!